Esettanulmányok

Granulátum ellátó rendszer modernizálása SCADA rendszerrel


Megrendelőnk Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb polipropilén kompaundáló cége. Jelen van Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Megbízásunk az egyik gyáregységben található anyagellátó és tároló rendszerre vonatkozott.

Tovább

Habosító tér biztonságvédelme


Megrendelőnk által üzemeltetett ajtóhabosító gép, habosító térvédelmének tervezésére és megvalósítására kaptunk megbízást. A habosító tér biztonsági (szervíz) ajtókkal van ellátva melyeknek nyitásakor a berendezés mechanikai működése leáll megvédve a habosító térbe belépő operátort a sérüléstől, balesettől.

Tovább

Lézerszkennerek telepítése egy gyorsan mozgó termék szállító járműre a balesetmentes munkavégzés érdekében


A balesetmentes munkavégzésre irányuló fejlesztés a Megrendelőknél egy különösen veszélyes gyártási területet érint. A hűtőgépeket szállító kocsi nagy sebességgel mozog a kalodák között. Üzem közben a kezelőszemélyzet a gép hátsó része felől időközönként be kell hogy menjen a munkaterületre, ezért közvetlen veszélynek van kitéve az ott közlekedő szállítókocsi miatt. Semmilyen védelem nincs kiépítve amely jelezné a vezérlésnek, hogy a kezelő a veszélyes térben van.

Tovább

A mindennapi rutinfeladat: Üzemzavar elhárítás


Számos szolgáltatásunk közül talán erről mondható el leginkább, hogy a piaci igények hozták létre, illetve ezen igények tartják fenn létjogosultságát.

Tovább


Mindannyiunk munkaterületén elengedhetetlen az előírt biztonságtechnikai, munkavédelmi, tűzvédelmi dokumentációk megléte, azok helyessége.

Ingyen kínáljuk Önnek a megoldást!

villamos biztonságtechnikai
állapotfelmérés

munkavédelmi
állapotfelmérés

tűzvédelmi
állapotfelmérés

Minden elkötelezettség nélkül elvégezzük vállalkozása, vagy a beosztásához tartozó terület villamos biztonságtechnikai, munkavédelmi, tűzvédelmi állapotfelmérését. Szakértő kollégáink átvizsgálják a meglévő dokumentációkat, feltérképezik a hiányosságokat és javaslatot tesznek azok megszüntetésére.
Ha a napi feladatok lefoglalják, ha nem kenyere az adminisztráció, bízza ránk a biztonságtechnikai állapotfelmérést.
Keressen meg bennünket, és mi levesszük válláról ezt a terhet!