Hírek

Újabb nagyszerű kihívásoknak kell megfelelnünk, ezért kollégákat keresünk azonnali kezdéssel!


ÁLLÁSLEHETŐSÉG! Technikusokat, mérnököket keresünk azonnal kezdéssel, tiszaújvárosi munkahelyre. Unod az állandó átszervezést!? Eleged van abból, hogy tapasztalatlan, törekvő „manager” főnökeid vannak?! Porszemnek érzed magad egy multinacionális cég gépezetében!? Meglévő munkahelyeden nem tudsz szakmailag fejlődni?! Gyere dolgozni hozzánk, egy igazi magyar vállalkozáshoz!

Tovább

-Az élet védelme a legfontosabb!- mottóval iparbiztonság oktatást tartottak az Ipartechnológia Kft. szakemberei a Miskolci Egyetemen


A technológiai rendszerek területén cégünk már számos alkalommal bizonyított a témában: a korszerű, modern biztonsági eljárásokat évek óta alkalmazza társaságunk, most pedig – mivel hiányterületnek számít az oktatásban – a Miskolci Egyetem felkérésére -Az ipari berendezések munkabiztonsága- címmel tartottunk szakmai előadást, végzős villamosmérnök és logisztikus hallgatók számára.

Tovább

Nem csak beszélünk róla: számunkra a BIZTONSÁG AZ ELSŐ!


Társaságunk az ISO 9001:2008 szabvány mellett sikeresen bevezette és alkalmazza az SCC:2011 Munkahelyi Biztonsági Irányítási Rendszert. Az SCC Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványát olyan jelentős, biztonságot és egészséget veszélyeztető tevékenységet végző szervezeteknek ítélik oda, akik például a gáz- és olaj-iparban, vegyi gyárakban végzik munkájukat illetve nyújtanak szolgáltatásokat. Az SCC tanúsítvány igazolja, hogy az adott vállalkozás munkája során megfelelt a rendszer munkabiztonsági, munkaegészségügyi és környezetvédelmi követelményeinek.

Tovább

“A” kategóriás minősítést kaptunk az OPTEN cégminősítőktől


Az Opten Kft., “A”- azaz - kiváló minősítésben részesítette az IPARTECHNOLÓGIA KFT-t. A minősítés szerint cégünk az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Ez azért is megtisztelő számunkra, mivel ezt az értékelést a magyarországi cégek csupán 2,39%-a érte el.

Tovább

Ingyenessé tettük! Partnereink számára elérhető a TF-SYS felhő alapú karbantartás irányítási rendszer


A TF-SYS egy web alapú rendszer, melyben mind az IPARTECH cégcsoport kollégái, mind a cég jogosult partnerei az üzemeltetéssel, hibaelhárítással, karbantartással és eseti projektek elvégzésével kapcsolatos információkat rögzíthetik, illetve megtekinthetik, abból adatokat hívhatnak le. A TF-SYS rendszer egy online rendszer, az abban rögzített adatok azonnal, mindenki számára hozzáférhetőek, függetlenül attól, hogy a felhasználó hol tartózkodik, pusztán egy internet hozzáféréssel rendelkező számítástechnikai eszköz szükséges hozzá.

Tovább

Új diagnosztikai vizsgálatok cégünk kínálatában


Közkívánatra kifejlesztettük a műanyagfeldolgozó berendezések elektromos fűtésszabályzó mérőköreinek komplex ellenőrzési lehetőségét. Korábban a mérőkörök kalibrálását partnereink akkreditált laboratóriumokkal végeztették el. A takarékosság jegyében bevezettünk egy új eljárást, mely teljességgel alkalmazható a vegyipari, műanyag feldolgozó cégek minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint. A részletekkel kapcsolatban kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen visszahívást!

Tovább

Karbantartás elmélet : TPM - Just in Time - 5S - beszéljünk inkább magyarul! Első rész


Rengeteg információ található az interneten a "karbantartás" szóra keresve. Én mégis azt gondolom, a szakirodalom jelentős része az elméleti oldalról közelíti tudományosan a karbantartás elméletet és inkább az látszik hogy a gyakorlatban nem ilyen egyszerű a "kaptafa" alkalmazása. Az ÉLET sokszor egészen más irányelveket követel egy termelő üzem vezetőjétől ma Magyarországon és sajnos a "karbantartás" szó hallatán inkább a "pénzkidobás" szóra asszociál. 1. Meghibásodásig tartó üzemeltetés 2. TMK

Tovább

Karbantartás elmélet : TPM - Just in Time - 5S - beszéljünk inkább magyarul! Második rész.


Rengeteg információ található az interneten a "karbantartás" szóra keresve. Én mégis azt gondolom, a szakirodalom jelentős része az elméleti oldalról közelíti tudományosan a karbantartás elméletet és inkább az látszik hogy a gyakorlatban nem ilyen egyszerű a "kaptafa" alkalmazása. Az ÉLET sokszor egészen más irányelveket követel egy termelő üzem vezetőjétől ma Magyarországon és sajnos a "karbantartás" szó hallatán inkább a "pénzkidobás" szóra asszociál. Az alábbiakban az ÁLLAPOTFÜGGŐ KARBANTARTÁS-ról ejtek néhány szót.

Tovább

Új szoftver társaságunknál a termodiagnosztika szolgálatában


A csúcstechnikát képviselő Variocam hőkameránk mellé megérkezett az IRBIS® 3 Plus nagytudású hőképkezelő és -kiértékelő PC-szoftver. Az új program megvásárlására azért volt szükség, mert a régi kiértékelési rendszerhez képest rengeteg új lehetőség rejlik ebben a szoftverben.

Tovább


Mindannyiunk munkaterületén elengedhetetlen az előírt biztonságtechnikai, munkavédelmi, tűzvédelmi dokumentációk megléte, azok helyessége.

Ingyen kínáljuk Önnek a megoldást!

villamos biztonságtechnikai
állapotfelmérés

munkavédelmi
állapotfelmérés

tűzvédelmi
állapotfelmérés

Minden elkötelezettség nélkül elvégezzük vállalkozása, vagy a beosztásához tartozó terület villamos biztonságtechnikai, munkavédelmi, tűzvédelmi állapotfelmérését. Szakértő kollégáink átvizsgálják a meglévő dokumentációkat, feltérképezik a hiányosságokat és javaslatot tesznek azok megszüntetésére.
Ha a napi feladatok lefoglalják, ha nem kenyere az adminisztráció, bízza ránk a biztonságtechnikai állapotfelmérést.
Keressen meg bennünket, és mi levesszük válláról ezt a terhet!