Hírek

-Az élet védelme a legfontosabb!- mottóval iparbiztonság oktatást tartottak az Ipartechnológia Kft. szakemberei a Miskolci Egyetemen


-Az élet védelme a legfontosabb!- mottóval iparbiztonság oktatást tartottak az Ipartechnológia Kft. szakemberei a Miskolci Egyetemen

A technológiai rendszerek területén cégünk már számos alkalommal bizonyított a témában: a korszerű, modern biztonsági eljárásokat évek óta alkalmazza társaságunk az iparban, most pedig – mivel hiányterületnek számít az oktatásban – a Miskolci Egyetem felkérésére Az ipari berendezések munkabiztonsága címmel tartottunk szakmai előadást, végzős villamosmérnök és logisztikus hallgatók számára.
Előadásunkban betekintést nyújtottunk egy rendkívül széles, sokrétű területbe: bemutattuk a biztonsági lézerszkennerek, ajtókapcsolók, relék, PLC-k, kétkezes indítók, fényfüggönyök, némításvezérlők működését.
Nagy sikert aratott előadásunk alatt, hogy VR szemüvegen keresztül, 360 fokban, teljesen élethűen mutathattuk be, két projekthelyszínünkön általunk beépített biztonsági eszközö​ket.
​ A hallgatói értékelésben ezzel kapcsolatban kaptuk a legtöbb legsikeresebb, legérdekesebb jelzőt.
Előadásunknak nagy sikere volt, így további meghívást is kaptunk a Miskolci Egyetemtől, felkértek bennünket a munkabiztonsági eszközök gyakorlati, laboratóriumi oktatására.



 

Vissza a hírekhez

Mindannyiunk munkaterületén elengedhetetlen az előírt biztonságtechnikai, munkavédelmi, tűzvédelmi dokumentációk megléte, azok helyessége.

Ingyen kínáljuk Önnek a megoldást!

villamos biztonságtechnikai
állapotfelmérés

munkavédelmi
állapotfelmérés

tűzvédelmi
állapotfelmérés

Minden elkötelezettség nélkül elvégezzük vállalkozása, vagy a beosztásához tartozó terület villamos biztonságtechnikai, munkavédelmi, tűzvédelmi állapotfelmérését. Szakértő kollégáink átvizsgálják a meglévő dokumentációkat, feltérképezik a hiányosságokat és javaslatot tesznek azok megszüntetésére.
Ha a napi feladatok lefoglalják, ha nem kenyere az adminisztráció, bízza ránk a biztonságtechnikai állapotfelmérést.
Keressen meg bennünket, és mi levesszük válláról ezt a terhet!